ETUSIVU  |  TALLIN ESITTELY  |  ASUKKAAT  |  KASVATUS JA TOIMINTA  |  VIERASKIRJA  |  SÄHKÖPOSTI

Pientalli Appelsiini

 geocities mirror

Virtuaalitalli Appelsiini on pyörähtänyt uudestaan käyntiin uuden omistajan ja ainakin osittain uuden hevosporukan voimin. Alkujaan MarmelaDin (nyk. mmango) toimesta elänyt pientalli on rennolla meiningillä ja persoonallisilla asukkailla  maustettu perussuomalainen talli, jonka toimintaan kuuluu pienen pieni ripaus kasvatusta, yksityiset sekä hieman leikkimielisiä tapahtumia. Ideani ei ole missään nimessä kierrellä hevosilla kisoja joka toinen päivä, komentaa kentän aidalta kentällä työskentelevää tuntiryhmää tai puunata kerran viikossa  tallin jokaista koloa hammasharja kädessä ja pesuaine toisessa. Tämän tallin tarkoitus ei ole kiiltää puunattuineen ikkunan karmeineen tai  säihkyvineen kilpahevosineen. Ehkä joskus hieman, mutta yleisesti ottaen ei. Me elämme päivä kerrallaan nauttien myös niistä kurakeleistä, jotka saavat hevosten hoitajat kirkumaan kauhusta nähtyään tarhassa piehtaroivat hoidokkinsa.

Tavallinen tallipihamme  omaa kuuden hevosen punaisen tallin, joka on peruskorjattu keväällä 2008. Tallin alkuperäistä komeutta on yritetty säästää aina somiin pieniin tallihuonetta koristaviin ikkunoihin ja tallin oven yläpuolella koreilevaan hevosenkenkään  asti. Karsinat ovat kooltaan 3x3m sekä yksi 3x4m karsina on myös. Jokaisesta karsinasta löytyy vesiämpäri (ei mitään ylellisyyttä), heinäverkko ja ruoka-astia. Kuivikkeina käytetään puruja. Saadaksesi paremman kuvan tallista kannattaa kurkata tallin esittelyä.

Muistathan käydä tutustumassa myös upeassa naapuritallissamme Virtuaalitalli Seppeleessä. Sijaintejamme voit vilkaista tästä  kartasta.

Terveisin 
Anne R. (VRL-0854, TR) ja tallin hevoset
 

 ______________________________________________________________________________________________


Virtuaalitalli, a sim-game stable. Kaiken © Anne R. ellei toisin mainita.

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project


1