ETUSIVU  |  TALLIN ESITTELY  |  ASUKKAAT  |  KASVATUS JA TOIMINTA  |  VIERASKIRJA  |  SÄHKÖPOSTI

Pientalli Appelsiini

 

 Karsina 1. t. Valar of Aníron  Karsina 2. Varattu  Karsina 3. r. Hevihelvetti

Quarter

tamma

Hoito-ohjeet

Omistaja: Lokki 

rotu

sukup.

Hoito-ohjeet

Omistaja 

Suomenhevonen

ruuna

Hoito-ohjeet

Omistaja: mmango.

 

 Karsina 4.  r. Colorous  5. o. Retry´s movement example  Karsina 6. o. Ukkos-Poika

Risteytysponi

ruuna

Harrastekäytössä

Yleispainotteinen 

Quarter

ori

Hoito-ohjeet

Omistaja: Lokki 

Suomenhevonen

ori

Kisakäytössä

Koulupainotteinen 

 


Tallikissamme Wilma.

 ______________________________________________________________________________________________

Ilmoitustaulu


25. Maaliskuuta  2009
Uudet yksityiset Valar of Aníron ja Retry's movement example saapuivat talliin.

17. Marraskuuta  2008  - Ukko
Aamu valkeni kirpeänä ja utuisena. Oli mahtavaa viedä hevoset ulos, kun pakkanen oli värjännyt nurmikon ja maan kimaltelevaksi peitoksi. Liukasta ei sentään ollut. Vaihdoin Ukolle puhtaan punaisen satulahuovan ja lähdimme aamuauringossa rauhalliselle maastoreissulle.
- Lue lisää.. 


7. Lokakuuta 2008  - Mirella
Suomenhevostamma Mirella matkusti tänään Niittyvaaran tallilta Appelsiiniin. Tamma on mitä miellyttävin käsitellä ja vihdoinkin tuli pientä tasoitusta hevosjoukkoon. Enää ei Topsin tarvitse olla ainoa hameväen edustaja.

- Lue lisää.. 


30. Syyskuuta 2008  - Hevonen kuin ukkonen
Suomenhevosori Ukkos-Poika saapui ryminällä arkeeni, kun ori oli onnistunut automatkalla rikkomaan riimunsa ja hirnui niin lujaa, että varmasti jokainen elollinen lähimailla heräsi. Ori sai lainaksi Amorin riimun ja ketjullisen riimunnarun. Entisellä kotitallillaan niin rauhalliselta vaikuttanut Ukko oli kuin tulta ja tappuraa rynnätessään alas kuljetusvaunusta sekä tempoessaan riimunnaruni päässä - ei muuta kuin ketju suusta ja naru turvan ympäri. Johan Ukkokin rauhoittui, mutta aloitti uudestaan hirnumisen sieraimet ammollaan niin että koko hevonen tärisi. Tietysti Topsinkin piti vastata raikuvaan herrasmiehen kutsuun ja se jos saikin oriin  innostuneeksi. Matka talliin jatkui hörähdellen ja niin komeasti astellen, että Topsi ei voinut muuta kuin ihastella tarhan aidan takaa.
- Lue lisää.. 

29. Syyskuuta 2008  - Tarhausjärjestys (päivitetty 29.03.09)
1. tarhassa Valar
2. tarhassa Ukko
3. tarhassa Hessu ja Ropsu
4. tarhassa Mentol

Ropsu kannattaa viedä ulos ja hakea sisälle ensimmäisenä. Poni saa vauhdikkaita kohtauksia jäädessään viimeiseksi - tällöin ei talliin taluttaminenkaan ole mitään herkkua, usko pois. Jos ponin talliin yksin jättäminen pidemmäksi aikaa on välttämätöntä, kannattaa hakea hieman heinää ponille ajan kuluksi. Muista jättää lappu karsinan oveen, jossa kerrot kuinka paljon Ropsu sai heinää - tämä vähennetään sitten myöhemmästä heinä-annoksesta. Ukon tarhaan aina itse.Virtuaalitalli, a sim-game stable. Kaiken © Anne R. ellei toisin mainita.


Page archived courtesy of the Geocities Archive Project


1