Page archived courtesy of the Geocities Archive Project


Siitokseen:

Proventyl SS

Le Rouge sijaitsee juuri sopivassa paikassa; maalla, muttei liian kaukana kaupunkiasutuksesta. Laitumia on paljon, niin isoja "ryhmälaitumia" kuin pienempiä laitumia oreja varten.

Rougessa on kaksi talliosaa. Toinen tammoille ja varsoille, toinen oreille. Tammatallissa on tilavat karsinat, joissa kantavien ja jo-synnyttäneiden emojen on hyvä olla. Oritallissa on myös isohkot karsinat, vain lievästi pienemmät kuin tammatallissa. Jokaiseen karsinaan menee vesiputket ja jokaisessa karsinassa on automaattinen juomakuppi. Jokaisesta karsinasta löytyy myös muoviset ruokakupit. Molemmissa talleissa on myös omat satulahuoneensa. Niissä on molemmissa riittävästi tilaa jokaiselle satulalle ja suitsille. Myös kymmenkunta kaappia löytyy lukkojen kera, jonne kisahevosten tavaroita laitetaan. Lääkekaappi löytyy molemmista satulahuoneista, ja sieltä löytyy kaikki tarvittava, mm. sidetarpeet, särkylääkkeet ja kylmäkääreet. Molemmissa kaapeissa on lukot.

Tallinpihan puolelta löytyy myös rehuvarasto, jossa säilytetään kaurat, vitamiinit, mineraalit ja muut sellaiset. Sinne mahtuu myös pari satulaa. Rehuvaraston vieressä sijaitsee heinälato. Sieltä löytyy niin säilö- kuin kuivaheinätkin.

Tallilla on myös suuri kenttä, mitoiltaan 22 x 51. Tallilta löytyy myös maneesi, mitoiltaan 22 x 45. Maastojakin löytyy ja hyvä maastoesterata, esteiden korkeus n. 80cm (joitain esteitä saa myös säädeltyä). Ihan tallin vierestä löytyy myös peltoa, jossa saa ratsastella ympäri vuoden. Hyviä laukkasuoria löytyy myös.

Tallilla siis kasvatetaan puoliverisiä, niin kisa- kuin myös harrastekäyttöön. Kaikki tammat ja oriit ovat valittu huolella, ja jokaiseen lajiin löytyy vähintään yksi edustaja. Lisää tietoa löytyy linkistä Kasvatus.

ulkoasu: saw | tekstit: Meiju
1 1