Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)


Riversdown

Takaisin

Perustiedot

Nimi: Puroharjun Poikamies
Lempinimi: Poku
Syntynyt: 8.6.2002
Sukupuoli: Ori
Säkäkorkeus: 142cm
Väri: Tummanruunikko
Merkit: Tähdenaihe, sukka
Rotu: Newforest
Koulutustaso: Ko HeA, Re 100cm
Rek.nro.: ei rekisteröity
Kasvattaja: Puroharju
Omistaja: Nina

Luonnekuvaus & Muuta

Poku on luonteeltaan oikea macho.;) Se suorastaan huutaa aina tammojen perään tarhastaan, ja hörisee matalasti niille. Joskus se myös esittää omaa rodeoshowtaan.;) Poku on kuitenkin myös todella lempeä ja kiltti, vaikkaki joskus myös orimainen. Poku on Puroharjun ensimmäinen kasvatti, ja yksi rakkaimmista virtuaalihevosistani.

Hoidettaessa Poku on miellyttävän rauhallinen, eikä turhia pelleile. Se seisoskelee rauhassa, ellei tammoja ole lähettyvillä. Poku suorastaan rakastaa rapsutuksia, ja se tulisi aivan varmasti syliin, jos voisi. Usein hoidon hetkinä se vain nuokkuu paikallaan miettien maailman kulkua. Pesemisestä Poku ei perusta; vesi on todella pelottavaa Pokun mielestä, hyvä kun uskaltaa juoda sitä.;) Koska Poku pelkää pesua, sitä ei saa letkuttaa, vaan se pitää pyyhkiä sienellä. Toki joskus on tilanteita, jolloin Poku on pakko pestä.

Pokun rakenne on todella kaunis, sillä on vahvat jalat, kaunis ilmeikäs pää, ja jalkojen asennot suorat. Poku on suorastaan erinomainen ulkomuodoltaan, ja luonnekin yhtä ihanuutta.;)

Ratsastaessa Poku on reipas ja lennokas. Sillä on tasaiset ja erittäin mukavat askel-lajit. Joskus Poku on hyvä juoksuttaa ennen ratsastusta, sillä usein puhtia löytyisi vaikka muille jakaa. Varsinkin kisoissa Poku on aivan innoissaan, jolloin kunnon juoksutus ja verryttely kannattavat. Jos Pokussa kuitenkin kaikesta huolimatta riittää puhtia, kannattaa sille laittaa toiset suitset, joissa on nivel-hackamore yhdistelmä. Hypätessä ori on loistava, se ponnistaa hyvin, ja se tekniikka on muutenkin kehuttava. Pokun koulutustaso on todella korkea, ja siitä olisikin enemmän kisahevoseksi.

Sukutaulu

 Koivumäen Pakkas-Ukko  Pepperon Prins NF  Supricing Snoopy NF
 Peppeolina NF
 Miss Lilla My NF  Supricing Snoopy
 Miss Vanilj NF
 Viljandi  Võru  ---

 ---
 Amanda  Amos
 ---

Varusteet

Musta nahkainen riimu, musta ketjuriimunaru, 2 x valkoinen riimupehmuste, 1 x musta kärpäsostapanta 1 x mustat näyttelysuitset [nivelkuolaimella], 1 x tummanruskeat suitset[nivelkuolaimella], 2x mustat nahkaohjat, 4 x satulahuopa [valkoinen, musta, tummanpunainen & tummansininen], 2 x musta nahkainen satulavyö, 2 x valkoinen satulavyön pehmuste, 4 x valkoinen pinteli, 2 x musta takajalansuoja, 4 x musta kuljetussuoja, päänsuojus kuljetusta varten, 1 x musta talviloimi, 1 x tummansininen hikiloimi, 1 x tummanvihreä kesäloimi, 1 x harmaa talliloimi.

[harjat mustan/harmaan sävyisiä] pölyharja, dandyharja, kumisuka, muovisuka, piikkisuka, pääharja, pehmeäharja, harjakampa, kaviokoukku harjalla, harjankiillotusaine, kavioöljy- ja rasva, ötökkäkarkoitteita, 5 x pesusieni, satulasaippua & öljy, kumilenkkejä & rusetteja.

Näyttelyt 2003

-

Kisanäytöt 2003

Pomppiva Ponin kenttäkilpailuissa 5.sija [29 pist.] Jälkeläiset

-

ulkoasu, koodit & tekstit : © Nina G.

1