Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)


Esittely

Kasvatuksen pääperiaatteet

Pääperiaatteenamme on jalostaa hyväluonteisia, terveitä, rotumääritelmän mukaisia ja hyviä käyttöponeja. Erityisenä huomionkohteena on kuitenkin rakenne, johon yritämme vaikuttaa mahdollisimman paljon valitsemalla syntymättömälle varsalle mahdollisimman hyvät vanhemmat.

Kasvattajanimet

Kasvatusniminämme toimivat Riversdown, Riversdown's, RD's sekä of Riversdown-pääte hevosen nimeen. Nimet on rekisteröity VKL:ään. Kasvatusnimeä ei saa poistaa kasvattini nimestä.

Kasvattirodut

Kasvatusrotuina toimivat kauniit ja lumoavat Welsh-ponit. Kuten varmasti tiedätte, sektioita on neljä; A, B, C ja D. Me kuitenkin panostamme A ja B-ponien kasvatukseen, mutta toki C ja D-ponejakin syntyy, tosin harvemmin.

Astutus?

Jos olet kiinnostunut ostamaan meiltä tilausvarsan, mailaa siitä minulle. Kerro mailissasi (toivotut) isä ja emä, astutuspäivämäärä, varsan toivottu syntymispäivä ja mihin käyttötarkoitukseen varsa aikanaan menisi. Kerro myös oma nimesi, mailisi ja virtuaalitallisi osoite. Lue ostoehdot. Jos ostoehtoja ei lueta, huomaan sen kyllä.

Astutuskalenteri · Kasvatit

käythän .. ?

kantakirjat
näyttelyjaos


etusivu
esittely
  talli   
kasvatus
toiminta
päivitykset
copyright
linkkejä
vieraskirja
e-mail
1