Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)


Esittely

Historia

Kaikki alkoi 7.12.2002, kun päätin hetken mielenjohteesta tehdä virtuaalitallin ystäväni Sannan kanssa. Tallilla oli tylsä table-ulkoasu, joihin olin soveltanut Ritva Väänäsen taustat. Talli oli tyypillinen massatalli, mutta olin siitä ylpeä. Tallin nimesin Riversdowniksi. Talli oli yksityistalli omille hevosilleni. Pian alkoikin yksityistallin pito kyllästyttää, ja haaveilin siittolasta, jossa olisi hyväsukuisia hevosia ja poneja. Perustin toisen tallin, jossa kasvatin shetlanninponeja - tuloksetta. Ponit olivat suvuttomia, ja eivät siksi menneet kaupaksi. Suurin osa katosi virtuaaliavaruuteen. Yhdistin Riversdownin ja toisen tallini, mutta pidin nimen Riversdown. Talli kasvatti edelleen shetlanninponeja. Päätin ottaa toiseksi kasvatusroduksi arabin. Se meni kuitenkin pipariksi. Lopetin kasvatuksen, mutta pian sen jälkeen innostuin Welshponeista, joten tässä sitä nyt sitten ollaan.

Esittely

Riversdown sijaitsee pienen maalaiskylän lähistöllä, josta on kaupunkiin reilut 50 kilometriä. Peltoja ja niittyjä on runsaasti, ja näky on varsinkin syksyisin todella kaunis. Kun saapuu tallin pihaan, kaunis koivukuja johtaa päärakennukselle jossa omistaja ja työntekijät asuvat. Päärakennus on keltainen kartano, joka on rakennettu 1900-luvulla.
Talli on siisti ja tilava - siihen kuuluu 30 karsinaa, 2 pesukarsinaa, 1 varsomiskarsina, satulahuone, toimisto, wc, pukuhuone ratsastajille yms. sekä pieni "taukotupa", jossa voi keittää kahvia tai lukea lehtiä. Tallin takana on lantala, joka tyhjennetään mahdollisimman usein. Tarhoja ja laitumia on paljon. Tarhat ovat hiekkapohjaisia, joka vähentää mutaisuutta talvella. Tallissa on sähköt, ja vesi tulee suoraan talliin. Tallilla on kenttä, valaistu maneesi, josta löytyy turvallinen ja laadukas estekalusto. Maneesissa on peilit ja katsomo. Hevosten karsinat ovat tilavia ja turvallisia. Jokaisessa karsinassa on juoma-automaatti, heinäverkko, ruokakaukalo ja nuolukivi. Karsinan ovissa on koukku ja hevosen nimikyltti sekä ruokintaohjeet. Maastoreittejä on moneen menoon, ja ne ovat turvallisia. Suunnitteilla on myös maastoesterata tallille.

kuvia tallista

vanhat osoitteet

geocities.com/yt_rivers
geocities.com/riversdown_kartano
geocities.com/riversdown_03


etusivu
esittely
  talli   
kasvatus
toiminta
päivitykset
copyright
linkkejä
vieraskirja
e-mail
1