Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)


Winterhill's Duchess

Takaisin

Perustiedot

Nimi: Winterhill's Duchess
Lempinimi: Duni
Syntynyt: 19.3.2003
Sukupuoli: Ori
Säkäkorkeus: 119cm
Väri: Kimo
Merkit: ei ole
Rotu: Welsh mountain, sec A
Koulutustaso: - - -
Rek.nro.: ei rekisteröity
Kasvattaja: Winterhill Stud
Omistaja: Nina

Luonnekuvaus & Muuta

Luonteeltaan Duni on oikein ihmisystävällinen nuori ori. Joskus se tuppaa hieman orimaiseksi, ja saattaa vinkua ja vähän näykkiä tai stepata, mutta usein se käyttäytyy mallikelpoisesti. Täytyy kuitenkin muistaa, että Duni on vielä nuori ja kokematon poni, jolla on vielä paljon opittavaa. Duni pitää muiden hevosten seurasta, vaikka siitä saakin usein hieman toisenlaisen kuvan.

Hoidettaessa Duni vähän temppuilee, joten se pitää sitoa huolellisesti kiinni. Saattaa kuopia ja vähän vinkaista jos jokin asia sitä ärsyttää. Duni parka kutiaa herkästi, joten ei saa olla kovakourainen. Pesu menee samoin kuni harjaus.;D Nostaa kuitenkin kaviot oikein nätisti, eikä temppuile koskaan kengityksen aikana.

Duni on jo totutettu satulaan, mutta varsinainen ratsukoulutus alkaa vasta syyskuussa.

Dunilla on oikein hyvä rakenne, mitä nyt vähän lihaksikkaampi voisi olla. Se on perinyt isänsä hyvä ryhdikkyyden, ja emänsä kauneuden. Dunin häntä on kiinnittynyt korkealle, sillä on pienet sirot korvat ja kaunis pää.

Sukutaulu

sukua etsitään.

Varusteet

Musta nahkainen riimu, vihreä ketjuriimunaru, 2 x valkoinen riimupehmuste, 1 x tummanvihreä kärpäsostapanta 1 x mustat näyttelysuitset [nivelkuolaimella], 1 x tummanruskeat suitset[nivelkuolaimella], 2x mustat nahkaohjat, 4 x satulahuopa [valkoinen, musta, tummnvihreä & tummansininen], 2 x musta nahkainen satulavyö, 2 x valkoinen satulavyön pehmuste, 4 x valkoinen pinteli, 2 x musta takajalansuoja, 4 x tummanvihreä kuljetussuoja, päänsuojus kuljetusta varten, 1 x musta talviloimi, 1 x tummanvihreä hikiloimi, 1 x tummanvihreä kesäloimi, 1 x harmaa talliloimi.

[harjat vihreän] pölyharja, dandyharja, kumisuka, muovisuka, piikkisuka, pääharja, pehmeäharja, harjakampa, kaviokoukku harjalla, harjankiillotusaine, kavioöljy- ja rasva, ötökkäkarkoitteita, 5 x pesusieni, satulasaippua & öljy, kumilenkkejä & rusetteja.

Näyttelyt 2003

-

Kisanäytöt 2003

-

Jälkeläiset

-

Kuvia

ulkoasu, koodit & tekstit : © Nina G.

1