Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)

PERUSTIEDOT

Virallinen nimi: Royal Fudge
Kutsumanimi: Toffu
Sukupuoli: tamma
Syntynyt/Ikääntyminen: 1.6.1997/reaali
Rekisterinumero: VH-33679

Rotu: haflinger
Väri: liinakko
Säkäkorkeus: 141 cm
Merkit: tähti
Kotitalli: Serpentines
Omistaja: Caro
Hoitaja: ?

Koulutustaso:
KO: Vaikea A
RE: 70-80 cm
ME: 60-70 cm
IRTO: 90 cm

Jälkeläiset:
-
-
-
-
-
-


LUONNE

(Caron näkökulmasta)
Hoitaessa: Toffu on suurinpiirtein aina kiltti ja rauhallinen. Kun sen vatsanalusta harjataan, se saattaa potkia tai kuopia, koska on herkkä kutiamaan. Toffu nostaa kaviot hyvin, vaikka saattaakin putsatessa nojata hieman putsaajaa vasten.
Varustaessa: Toffu innostuu aina pelkistä varusteidenkin näkemisestä niin, ettei tahtoisi millään pysyä satulan laiton aikana paikallaan. Toffuun on myös jostain päässyt tarttumaan inhottava tapa pullistella. Suitset saadaan päähän reippaasti sujauttamalla :>
Ratsastaessa: Toffu on reipas ja aina innokas oppimaan uutta. Se menee mallikkaasti niin koulua kuin esteitäkin. Esteillä Toffu ei aina tajua nostaa jalkojaan tarpeeksi korkealle, jos sitä ei muistuteta pohkeilla ennen hyppyä. Koulussa menee helposti peräänantoon ja kuuntele hyvin apuja. Maastossa Toffu on varmajalkainen ja rauhallinen. Kevyt ja herkkä ratsastaa.
Laitumella: Kun Toffu kuulee sanat 'nyt pääset laitumelle', se suorastaan työntää päänsä riimuun ja lähtee innoissaan ulos. Kun se pääsee laitumen portn sisäpuolelle, se yrittää heti lähteä juoksemaan. Ja sitten kun Toffun päästää irti, se lähtee ja lujaa. Se rientää pukkilaukkaa ympäri laidunta ja menee riemuissaan laidunkavereiden luo. Välillä se piehtaroi ja taas jatkaa pukkilaukkaa. Varsinainen villiponi :D

(Toffun näkökulmasta)
Hoitaessa: Tyykkään siitä, että minusta halutaan pitää hyvää huolta ja minua harjataan usein. Harjaamisesta tulee niin mukavan rento olo, vaikka vatsasta se hieman nipisteleekin. Kaviot annan ihan reippaasti, mutta kolmella jalalla on niin vaikea seistä, että pakkohan siinä on johonkin nojata, joten miksei siis putsaajaan?!
Varustaessa: Heti kun näen varusteet, tiedän pääseväni tunnille. En malttaisi odottaa, ja suorastaan syöksyn varusteiden alle. No Caron mielestä en pääse ihan varusteiden alle, mutta ainakin teen parhaani. Suitset suorastaan hotkaisen. Ainut asia mistä en pidä, on satulavyö. Se kiristää inhottavasti vatsan ympäriltä. Sekin onnneksi helpottaa heti kun Caro hyppää selkään.
Ratsastaessa: Tunnit on mukavia. Caro keksii aina jotain kivaa tekemistä. Koulusta minä pidän varmaan eniten. Siinä pääsen näyttämään kuinka hieno oikeastaan olenkaan! Maastossakin on mukavaa. Samalla kun pääsen maistamaan vähän ruohoa, niin kuntokin kohoaa kuin itsestään. Kentällä en aina jaksaisi esteitä pomppia. Siinä pitkästyy. Maastoesteet onkin sitten ihan toinen juttu. En tykkää kun suustani revitään ja kylkiäni potkitaan, joten pyrin kuuntelemaan mahdollisimman tarkkaan pieniäkin pidätteitä ja apuja.
Laitumella: Laidun on lempipaikkani, oman karsinan jälkeen tietenkin. Siellä saan juosta villinä ja vapaana, eikä tarvitse välittää selässä kiikkuvasta Carosta. Rakastan kaiken ylimääräisen energian purkamista täysiä pukkilaukkaa vetäen. Se tunne, mikä siitä syntyy, on mahtava!


KUVAGALLERIA

Toffu Toffu Toffu Toffu

Toffu Toffu Toffu Toffu

Toffu Toffu Toffu


SUKUTAULU

I Royal King

Ii Royal Evening Iii Royal
Iie Hulabaloo
Ie Event Horizont Iei Hercules
Iee Surprise
E Aisha Ei Fudge Eii Royal
Eie Fabulous
Ee Elemente Eei True Liar
Eee Aloha

Index
Royal Fudge Caro Kisakalenteri Muuta VieraskirjaTekstit ©
Lay ©
MD's Design

Kuva ©
Christiane Slawik,
Slawik.com

1